Χωρίς κατηγορία

Τραμπ εναντίον Ευρώπης και Κίνας: Είμαστε βλάκες που καθόμαστε και τους κοιτάμε

Ο Τραμπ ζήτησε -μέσω Twitter- από τη Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, να "παίξει το ίδιο παιχνίδι", δηλαδή να "χειραγωγήσει" το δολάριο, όπως κάνουν Κίνα και ΕΕ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε για άλλη μια φορά σήμερα την Ευρώπη και την Κίνα ότι χειραγωγούν τα νομίσματά τους προς όφελός τους, ώστε να δώσουν ώθηση στην οικονομία τους για να ανταγωνιστούν με καλύτερες προϋποθέσεις τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παράλληλα, ζήτησε η Ουάσινγκτον να ακολουθήσει το παράδειγμά τους.

“Η Κίνα και η Ευρώπη παίζουν το μεγάλο παιχνίδι της χειραγώγησης των νομισμάτων και ρίχνουν χρήμα στα συστήματά τους για να ανταγωνιστούν τις ΗΠΑ”, έγραψε στην ανάρτησή του στο Twitter. “Θα έπρεπε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, διαφορετικά θα παραμείνουμε οι βλάκες που κάθονται και κοιτάζουν τις άλλες χώρες ενώ παίζουν τα παιχνίδια τους, όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια”, πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 6