Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Τσιτσιπάς – Μπερετίνι 0-2: Αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα στα ημιτελικά του Gstaad Open

Τσιτσιπάς – Μπερετίνι 0-2: Αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα στα ημιτελικά του Gstaad Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Gstaad Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-7, 5-7) από τον Ματέο Μπερετίνι και πλέον στρέφει την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρει απαντήσεις στο εξαιρετικό σερβίς του Μπερετίνι, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει ποτέ σοβαρά τον Ιταλό τενίστα, ο οποίος κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ και το δεύτερο με μπρέικ στο τελευταίο σερβίς του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Μπερετίνι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό σε 1 ώρα και 42 λεπτά, στερώντας την ευκαιρία από τον Έλληνα πρωταθλητή να διεκδικήσει τον τίτλο στην ελβετική πόλη.

Ο Ιταλός τενίστας είναι το απόλυτο φαβορί στον τελικό κόντρα στον Γάλλο, Νο.192 του κόσμου, Αλίς.

Αυτή ήταν η έκτη φορά που ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χάνει σε ημιτελικό τουρνουά χωμάτινης επιφάνειας, με το ρεκόρ του πλέον να είναι 13-6.

Ο Τσιτσιπάς πλέον στρέφει την προσοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκεί που θα συμμετάσχει τόσο στο μονό ανδρών, όσο και στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον αδερφό του Πέτρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις