Από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα (20.04.2025), πολλές επιχειρήσεις στα Χανιά ξεκίνησαν να στήνουν τις σούβλες τους δίπλα στο Ενετικό Λιμάνι και να κάνουν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε νωρίς το μεσημέρι να απολαύσουν αλλά και να πουλήσουν τον παραδοσιακό οβελία.
Η αρκετή τσίκνα, το πολύ κρέας, ο ήλιος και η πανέμορφη θάλασσα των Χανίων, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για όσους βρέθηκαν στο Ενετικό Λιμάνι με σκοπό να ζήσουν λίγες στιγμές βγαλμένες από χωριό.



Οι σούβλες που κατέκλυσαν το λιμάνι της πόλης έχουν πάρει φωτιά και ταξιδιώτες τριγυρνούν ανάμεσα στα παραδοσιακά μαγαζιά, σκεπτόμενοι το τι θα προλάβουν να παραγγείλουν.