Εντούτοις υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που καλό θα ήταν να μειώσουν την κατανάλωση σκόρδου στη διατροφή τους…
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.
25η Μαρτίου: Ποιοι πρέπει να αποφύγουν την σκορδαλιά για λόγους υγείας
Το σκόρδο είναι αποδεδειγμένα μία εξαιρετική τροφή με πολλές ευεργετικές δράσεις για τον ανθρώπινο οργανισμό και πασίγνωστη για τις αντιβακτηριακές της ιδιότητες.
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Προτιμήστε υγιεινά λίπη, άπαχη πρωτεΐνη, φρούτα και λαχανικά
Το βράδυ της Ανάστασης έχει κάτι το μαγικό. Όχι μόνο για το φως που ξεπροβάλλει από τα κεριά, τις καμπάνες που χτυπούν χαρμόσυνα και...
Τι κινδύνους κρύβουν η νηστεία και το πασχαλινό τραπέζι
Μια κοινή ανησυχία για όσουν ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή είναι ότι μπορεί να μην παίρνουν αρκετή πρωτεΐνη.
Ωστόσο, πολλοί ειδικοί...
Αυτές οι χημικές ουσίες συνδέονται με νευρολογικά και αναπαραγωγικά προβλήματα, άσθμα, ορμονικές διαταραχές και καρκίνο
Συχνά γίνεται στην αρχή λάθος διάγνωση για την ALS
Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τα βρέφη και τα νήπια, ακολουθούν παιδιά και έφηβοι
Οι πιο πολλοί τραυματισμοί, συμβαίνουν στην κουζίνα