Πολιτική

Άδωνις προς γιατρούς ΕΟΠΥΥ: Δε συνομιλώ με απεργούς! Ξεκινά η κινητικότητα

Ο κύβος ερίφθη. Τα επόμενα 24ωρα ξεκινά η κινητικότητα όλων των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ.Τι δήλωσε σήμερα ο Άδωνις που δέχθηκε τα εύσημα του Ράιχενμπαχ.

Αποφασισμένος να προχωρήσει στην κινητικότητα των 10.000 εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ φέρεται αποφασισμένος  να προχωρήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του Οργανισμού βρίσκονται σε πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Κατά την διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο που πραγματοποιείται σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα: “Διάσκεψη υψηλού επιπέδου για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις στο τομέα  της υγείας: Βελτιώνοντας την Υγεία των Πολιτών” ο υπουργός υγείας απέστειλε νέο τηλεγράφημα προς τους γιατρούς  του ΕΟΠΥΥ ενώ εμφανίσθηκε αποφασισμένος να προχωρήσει την κινητικότητα χωρίς αυτούς.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα