Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Άγριος καβγάς Άδωνι – Σκυλακάκη στο Twitter για τους “γαλάζιους’ διορισμούς στα νοσοκομεία

Άγριος καβγάς Άδωνι – Σκυλακάκη στο Twitter για τους “γαλάζιους’ διορισμούς στα νοσοκομεία

Η ατάκα του Θεόδωρου Σκυλακάκη για “γαλάζιους” διορισμούς στα νοσοκομεία σε πρωινή εκπομπή του Mega ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλο τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τους δυο άνδρες να συνεχίζουν τον καβγά στο Twitter, μιας και ο τηλεοπτικός χρόνος δεν τους έφτασε.

Το πρωί, ο πρόεδρος της Δράσης έκανε λόγο στον τηλεοπτικό σταθμό για “γαλάζιους” διορισμούς στα νοσοκομεία, με τον υπουργό Υγείας να απαντά: “Να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Τον ευεργέτησε η Νέα Δημοκρατία και κάνει και κριτική, ντροπή του. Πρόκειται για θράσος (…) μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Σκυλακάκης”, ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Σχολιάζοντας τη στάση του κ. Γεωργιάδη, η Δράση ανέφερε στο Twitter: “Επιχείρημα Κουτσόγιωργα “δεν δικαιούστε διά να ομιλείτε” ο @AdonisGeorgiadi στον Πρόεδρο της Δράσης Θ. Skylakakis. Για την ταμπακέρα τίποτε”. 

Ενώ ο κ. Σκυλακάκης πρόσθεσε: “Αντιλαμβάνεστε την πολιτική ως συναλλαγή καρεκλών. Εξ ιδίων τα αλλότρια. Εξ &οι κομματικοί διορισμοί 32χρονης κλπ”, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: “Εγώ σε αντίθεση με σας δεν έχω διοριστεί από κανένα κόμμα πουθενά στην ζωή μου. Άρα τα εξ´ιδίων μάλλον πείτε τα σε σας”. 

Για να ακολουθήσει η ανταπάντηση του προέδρου της Δράσης: “Υπουργό ποιος σας διόρισε και ποιο κόμμα; Δεν είναι του χαρακτήρα μου αλλά υβριζόμενος (“θράσος”, “ντροπή”, “ποιός μιλάει” κ.λπ), απαντώ”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φωνές κατά Άδωνι στο Θριάσιο! Καυτή υποδοχή από τους εργαζόμενους

Άδωνις προς φαρμακοβιομηχάνους: «Κόβω το πλαφόν στα φάρμακα αν…»! Τι είπε για τρόικα και γιατρούς

Βεντέτα “γαλάζιων” γιατρών για το νομοσχέδιο Άδωνι! Το εξαγριωμένο sms και οι ιατρικές “φυλές”

”Μπαρούτι” η Βουλή για το νομοσχέδιο Άδωνι! Ένταση και κατηγορίες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε