Υγεία

Έρχεται νέο κύμα κινητικότητας σε ΕΟΠΥΥ – Κέντρα Υγείας! Πόσοι θα μπούν στον «πάγο»

Μετά τα νοσοκομεία σειρά έχουν τώρα για κινητικότητα όσοι εργάζονται στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ (περίπου 10.000) αλλά και στα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ.

Αλλάζουν θέση εργασίας περίπου 10.000 εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ αλλά και ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας τους επόμενους τρεις μήνες, καθώς το επόμενο κύμα κινητικότητας θα αφορά στην Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να δημιουργήσει ένα ενιαίο σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ανακατανέμει το προσωπικό όλης της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Υγεία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: 350 νέα περιστατικά κάθε χρόνο στην Ελλάδα
Παρά την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, τα 2/3 των παιδιών που επιβιώνουν από τον καρκίνο συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρές μακροπρόθεσμες παρενέργειες λόγω των επιθετικών θεραπειών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου