Υγεία

Νέο σαφάρι ελέγχων για μαϊμού τυφλούς και ανάπηρους!

Μπορεί κυβέρνηση να μην έχει ακόμη η χώρα, εξακολουθεί όμως να έχει τυφλούς που βλέπουν και βελόνι από… χιλιόμετρα, κουτσούς που τρέχουν σαν τον …άνεμο και κωφάλαλους που ακούνε και τον κάθε ψίθυρο.

Καθυστέρηση στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους πραγματικούς δικαιούχους φέρνουν οι μαϊμού ανάπηροι καθώς οι κατάλογοι δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρισθεί. Προκειμένου να μην εισπράξουν οι παράνομοι επιδοματούχοι άλλο ένα μηνιαίο ποσό, το υπουργείο Υγείας καθυστερεί την καταβολή των επιδομάτων και στους κανονικούς αναπήρους δημιουργώντας τους όμως σοβαρά προβλήματα στην επιβίωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα