Τετάρτη, 6 Νοε.
15oC Αθήνα

Όταν το γλυκό κάνει καλό στην υγεία

Όταν το γλυκό κάνει καλό στην υγεία

Τα γλυκά είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη κατηγορία τροφίμων. Έχουν φανατικούς οπαδούς χάρη στη γλυκιά τους γεύση, αλλά στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων είναι μία… «αμαρτωλή» επιλογή.

Μερικοί δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να ζουν τρώγοντας μόνο γλυκά. Όταν, όμως, καταναλώσουν έστω και μία μικρή ποσότητα νιώθουν ενοχές και θεωρούν ότι θα έπρεπε να το είχαν αποφύγει.

Διαβάστε περισσότερα στο iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε