Πολιτική

Τα άκουσε για τα καλά ο Άδωνις και στη Θεσσαλονίκη!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Άδωνι Γεωργιάδη και στη συμπρωτεύουσα.

Κατά την διάρκεια περιοδείας του στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, τα  άκουσε για τα καλά από τους ασθενείς αλλά και από τους συγγενείς τους στο προαύλιο του Παπαγεωργίου!

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Άδωνι Γεωργιάδη στη συμπρωτεύουσα ήταν το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Κατά την έξοδο του στο προαύλιο του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας δέχθηκε τις λεκτικές επιθέσεις από συγγενείς ασθενών αλλά και εργαζομένων οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Με μεγάλη προχειρότητα το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ – Θα απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι που υποκύπτουν σε λάθη
«Στον νέο νόμο που θα φέρουμε στο υπουργικό συμβούλιο της 28ης Απριλίου θα περιλαμβάνονται και απολύσεις για δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι υποκύπτουν σε λάθη»
Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης στη Βουλή
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα και δουλεύω για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»
«Συζητάω με τον εαυτό μου την ιδέα της πρωθυπουργίας και το βλέπω κυρίως ως ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από πολλούς πολίτες, και ιδιαίτερα από νέες γυναίκες και κορίτσια»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 8
Σε αναμμένα κάρβουνα η Αθήνα για τους δασμούς των ΗΠΑ παρά τα «καλά λόγια» Τραμπ – Οι εξαγγελίες της ΔΕΘ που «κινδυνεύουν» και η λύση «win win»
Έντονη είναι η ανησυχία στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο η εικόνα της οικονομίας να διαταραχθεί - «Στους οικονομικούς πολέμους δεν υπάρχουν κερδισμένοι, υπάρχουν μόνο χαμένοι» η θέση της κυβέρνησης
Ο Μητσοτάκης με τον Τραμπ σε παλαιότερη συνάντηση στον Λευκό Οίκο 2