Κυριακή, 29 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Αλέκος Παπαδόπουλος: Δεν θα είναι ο τελευταίος δύσκολος χειμώνας

Αλέκος Παπαδόπουλος: Δεν θα είναι ο τελευταίος δύσκολος χειμώνας

Οι μαθητές του Μακιαβέλι στο σχολείο του Κολωνακίου δεν ήταν τόσο καλοί. Στην αρχή της ασθένειας, η γρίπη είναι εύκολο να την θεραπεύσουμε και δύσκολο να την διαγνώσουμε. Αλλά μετά γίνεται εύκολα η διάγνωση αλλά δύσκολα αντιμετωπίζεται. Έτσι και εμείς.

Πορευτήκαμε με εύκολες επιλογές δηλαδή με δανεισμό και τώρα δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε το σύστημα… Αυτά είπε ο τ. υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος μιλώντας στο συνέδριο Healthworld καθηλώνοντας το ακροατήριο. Και έκανε δυσοίωνες προβλέψεις για την χώρα από την επόμενη Άνοιξη λέγοντας ότι η χώρα θα σωθεί μόνο με τις δικές της δυνάμεις…

Ο πρώην υπουργός Υγείας, Αλέκος Παπαδόπουλος, μίλησε για το “αφυδατωμένο σύστημα υγείας και διαπαιδαγώγησε λάθος το λαό”.

“Τα ονομάσαμε όλα προοδευτικότητα αλλά ήταν λάθος. Από την κοινωνία της ανάγκης πήγαμε στην κοινωνία της αφθονίας και επιθυμίας. Εφαρμόσαμε ένα οικονομικό μοντέλο δήθεν ανάπτυξης με ενθάρρυνση της κατανάλωσης. Κάναμε την πλήρη αποβιομηχανοποίηση της χώρας και τώρα βλέπουμε το τέλος και των βιοτεχνιών που μπόρεσαν να επιζήσουν όπως και της Γεωργίας. Διογκώσαμε το Δημόσιο τομέα νομίζοντας ότι επιλύαμε το πρόβλημα της απασχόλησης. Τα αποκαλούσαμε κοινωνική πολιτική. Ονομάσαμε αναδιανομή εισοδήματος, τους πόρους της ΕΕ. Αλλά η πραγματική αναδιανομή δεν γίνεται με δανεικά…”

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις