Οι Ιάπωνες βρήκαν τρόπο να διατηρούν το παγωτό σταθερό στο σχήμα του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το αν ο καιρός είναι ζεστός.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Το παγωτό πάντα αρχίζει να λιώνει πολύ γρήγορα και μας κάνει να… τρέχουμε να το φάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όμως, οι εκπλήξεις και οι εφευρέσεις δεν γνωρίζουν όρια στην Ιαπωνία (πού αλλού;…) και έτσι, επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Kanazawa ανέπτυξαν μια μέθοδο για να σταματήσουν την ταχεία τήξη του παγωτού, ακόμα και σε πολύ ζεστό καιρό. Αυτή η νέα εφεύρεση είναι η συνέπεια της τυχαίας ανακάλυψης ενός σεφ.
Οι Ιάπωνες βρήκαν τρόπο να διατηρούν το παγωτό σταθερό στο σχήμα του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το αν ο καιρός είναι ζεστός.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr