Μια νέα έρευνα έρχεται να διχάσει τους επιστήμονες, καθώς κατέληξε στο συμπέρασμα πως μια κοινή γλυκαντική ουσία, που χρησιμοποιείται αντί της ζάχαρης, αυξάνει τον κίνδυνο για έμφραγμα ή εγκεφαλικό, λόγω της δημιουργίας θρόμβων στο αίμα. Ωστόσο με τα ευρήματα της νέας αμερικανικής μελέτης για τη σύνδεση εμφράγματος και εγκεφαλικού με την ερυθριτόλη, δεν συμφωνούν όλοι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Ερυθριτόλη: Το κοινό γλυκαντικό που αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού – Διχασμένοι οι επιστήμονες.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί