Μια επιστημονική μελέτη του 2015 διαπίστωσε ότι η κατανάλωση 2-3 φλιτζανιών καφέ την ημέρα μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής για τους ανθρώπους που αναρρώνουν από καρκίνο του παχέος εντέρου.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι ο καφές μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της νόσου του Πάρκινσον, του διαβήτη και του καρκίνου, κάτι που οι επιστήμονες εκτιμούν πως οφείλεται στην μεγάλη περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών στον καφέ ή μικροβίων στο έντερο.
Μια επιστημονική μελέτη του 2015 διαπίστωσε ότι η κατανάλωση 2-3 φλιτζανιών καφέ την ημέρα μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής για τους ανθρώπους που αναρρώνουν από καρκίνο του παχέος εντέρου.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr