Site icon NewsIT
16:00 | 26.08.19

Κίνδυνος υγείας από την υπερβολική λήψη σακχαρίνης (ζαχαρίνης)! Σε ποιες ποσότητες είστε ασφαλείς

Κίνδυνος υγείας από την υπερβολική λήψη σακχαρίνης (ζαχαρίνης)! Σε ποιες ποσότητες είστε ασφαλείς
Newsit Newsroom

Η σακχαρίνη (ζαχαρίνη) είναι μια από τις παλαιότερες τεχνητές γλυκαντικές ουσίες στην αγορά. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται σε διάφορα τρόφιμα και ποτά για πάνω από 100 χρόνια. Ωστόσο, έγινε δημοφιλής ως υποκατάστατο της ζάχαρης μετά τη δεκαετία του '60 και του '70.

Μερικοί λένε ότι η αντικατάσταση της ζάχαρης με σακχαρίνη (ζαχαρίνη) συμβάλλει στην απώλεια βάρους, στην υγεία των δοντιών και μειώνει τον κίνδυνο για εκδήλωση διαβήτη. Άλλοι είναι επιφυλακτικοί σχετικά με την ασφάλεια όλων των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένης και της σακχαρίνης.

Διαβάστε τους κινδύνους από τη σακχαρίνη στο iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version