Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οι περισσότεροι θα καταναλώσουν μερικά βραστά αυγά παραπάνω από το συνηθισμένο, μιας και αυτό «επιτάσσει» τρόπον τινά το έθιμο των ημερών του Πάσχα με το τσούγκρισμα των αυγών.
Τα αυγά εξακολουθούν να συνοδεύονται από μία παλιά φήμη ότι ανεβάζουν στα ύψη την χοληστερίνη. Είναι όμως έτσι; Και τι ακριβώς ισχύει τελικά με την χοληστερίνη; Πόσα αυγά μπορούμε να φάμε χωρίς να ανησυχούμε ιδιαίτερα;
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.