Υγεία

Η παγίδα όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο: Πότε δημιουργούνται επικίνδυνα βακτήρια!

Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: 350 νέα περιστατικά κάθε χρόνο στην Ελλάδα
Παρά την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, τα 2/3 των παιδιών που επιβιώνουν από τον καρκίνο συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρές μακροπρόθεσμες παρενέργειες λόγω των επιθετικών θεραπειών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου