Site icon NewsIT
11:02 | 26.07.19

Η παγίδα όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο: Πότε δημιουργούνται επικίνδυνα βακτήρια!

Η παγίδα όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο: Πότε δημιουργούνται επικίνδυνα βακτήρια!
Newsit Newsroom

Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.

Το κρέας από κοτόπουλο παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version