Site icon NewsIT

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για σκεύασμα για τη στυτική δυσλειτουργία που διακινείται στο διαδίκτυο

11.07.2024 | 10:53
Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για σκεύασμα για τη στυτική δυσλειτουργία που διακινείται στο διαδίκτυο

Για σκεύασμα για τη στυτική δυσλειτουργία που διακινείται μέσω διαδικτύου προειδοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Πέμπτη (11.7.24).

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του προϊόντος BULLS EPIMEDYUMLU GINSENGLI για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται με τη μορφή τρόφιμου (μαρμελάδα ή πάστα) για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή τους και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, το παραπάνω προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη επισήμανσή του.

Συνεπώς, κατά τη χρήση του ανωτέρω μη εγκεκριμένου προϊόντος, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Σύμφωνα με τον Οδηγό Φαρμάκων «Γαληνός», η σιλδεναφίλη αποτελεί μία από του στόματος θεραπεία για τη δυσλειτουργία στύσης. Σε φυσιολογικές συνθήκες, δηλαδή σε κατάσταση σεξουαλικής διέγερσης, αποκαθιστά την ανεπαρκή στύση αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Πηγή: iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version