Διαβάστε περισσότερα στο www.iatropedia.gr.
Οι ξηροί καρποί βοηθούν στην πρόληψη των καρδιαγγειακών
Οι άνθρωποι που κάνουν συχνή κατανάλωση ξηρών καρπών, ιδίως καρυδιών και φιστικιών, έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιαγγειακή ή στεφανιαία νόσο, σε σχέση με όσους τρώνε ελάχιστους ή καθόλου ξηρούς καρπούς, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, τη μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα για τη σχέση των ξηρών καρπών με την υγεία της καρδιάς.
Νορβηγική ψώρα: Γιατί είναι υπερμεταδοτική – Ποια τα συμπτώματά της
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε το κοτόπουλο πριν το μαγειρέψετε
Πράσινο και μαύρο τσάι: Ποιο προσφέρει τα περισσότερα οφέλη στον οργανισμό
Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη: «Οκτώ στους δέκα ασθενείς λαμβάνουν φάρμακα επειδή το σχετικό κόστος πληρώνεται μέσω clawback»
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις