Σύμμαχος της υγιεινής ζωής αναδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται τα τρόφιμα μέσα σε αυτό.
Έρευνα του πανεπιστημίου Cornell, έδειξε πως όσο περισσότερο βλέπουμε ένα τρόφιμο, τόσο περισσότερο το καταναλώνουμε.
Ιδιαίτερα η επιστροφή στο σπίτι αργά από την δουλειά όπου δεν βλέπεις τίποτα από την πείνα η τοποθέτηση μπροστά – μπροστά των υγιεινών τροφίμων βοηθάει σημαντικά στην κατανάλωση όσων δεν θεωρούνται παχυντικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr