«Μετά τη νηστεία διάρκειας 5 έως 40 ημερών, χαρακτηριστικά του πασχαλινού τραπεζιού είναι η πολυφαγία και η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, ένας συνδυασμός που εκτοξεύει την θερμιδική πρόσληψη και μας φορτώνει με κιλά.» τονίζει η κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος της Advanced Nutrition, Kωνσταντίνα Παπαγεωργίου.
Ακολουθώντας, ωστόσο, 6 απλές συμβουλές μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία και το βάρος σας τις μέρες αυτές, χωρίς να απέχετε από το πασχαλινό τραπέζι.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.