Η έρευνα έγινε από Αυστραλούς και Βιετναμέζους επιστήμονες, σε δείγμα 2.700 ατόμων.
Η διαφορά σε πυκνότητα οστών ήταν 5%, ενώ ουσιαστικά δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ των χορτοφάγων που η διατροφή τους περιείχε αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα και των κρεατοφάγων.
Εκείνο το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί είναι αν η μικρότερη πυκνότητα οστών συνδέεται με μεγαλύτερο κίνδυνο προσβολής από οστεοπόρωση.
: Περισσότερα άρθρα
Ο ύπνος αποτελεί ένα από τα πιο θεμελιώδη στοιχεία για την ανθρώπινη υγεία, αλλά συχνά παραβλέπεται στις συζητήσεις γύρω από την ευεξία....
Η καθημερινή διατροφή μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία μας, επηρεάζοντας τόσο την ικανότητα του σώματός μας να καθαρίζεται από...
Πρόκειται για τα προϊόντα αδυνατίσματος Sunax Detox Tea Detox Time και SEMASLIM
Είτε χύμα, είτε συσκευασμένο, το κοτόπουλο δεν χρειάζεται πλύσιμο πριν το μαγειρέψετε.
Αυτή η κακή συνήθεια που έχει επικρατήσει με...
Ο εξορθολογισμός της φαρμακευτικής πολιτικής και η λελογισμένη αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης αποτελούν «κλειδί» για τη διάσωση...
Η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι καθοριστική για τη διατήρηση της υγείας μας. Από την προστασία απέναντι σε ιούς και...
Το μυστικό κρύβεται στις μικρές καθημερινές αλλαγές που μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά
Γράφει ο Παπουλίδης Νικόλαος, Ορθοπεδικός Χειρουργός, orthocure.gr
Αποτελεί μια καινοτόμο, ελάχιστα επεμβατική μέθοδο για την αποκατάσταση...