Η έρευνα έγινε από Αυστραλούς και Βιετναμέζους επιστήμονες, σε δείγμα 2.700 ατόμων.
Η διαφορά σε πυκνότητα οστών ήταν 5%, ενώ ουσιαστικά δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ των χορτοφάγων που η διατροφή τους περιείχε αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα και των κρεατοφάγων.
Εκείνο το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί είναι αν η μικρότερη πυκνότητα οστών συνδέεται με μεγαλύτερο κίνδυνο προσβολής από οστεοπόρωση.
Πόσο καλό κάνει η χορτοφαγία τελικά;
Οι χορτοφάγοι έχουν λίγο πιο αδύνατα κόκαλα από τους κρεατοφάγους.
Ο ΕΟΦ ανακαλεί φάρμακο για τη δρεπανοκυτταρική νόσο
Κορονοϊός: 14 θάνατοι, 7 νέες διασωληνώσεις και 509 εισαγωγές – Αυξήθηκε η θετικότητα, μειώνεται η θερινή δραστηριότητα
Τop ασκήσεις που γυμνάζουν τον εγκέφαλο και ενδυναμώνουν την μνήμη
Στερεοτακτική ακτινοθεραπεία σώματος: η πλέον σύγχρονη μέθοδος αντιμετώπισης του καρκίνου
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις