Site icon NewsIT

“Τα παίρνεις από τα γενόσημα” ανταπαντούν οι γιατροί στις κατηγορίες Άδωνι

31.08.2013 | 14:25
“Τα παίρνεις από τα γενόσημα” ανταπαντούν οι γιατροί στις κατηγορίες Άδωνι

Νέα κόντρα άνοιξε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε μια προσπάθεια να προωθήσει τα γενόσημα φάρμακα. Τι είπε για γιατρούς που τα παίρνουν και για τι τον κατηγορούν οι γιατροί.

Ευθείες βολές κατά του υπουργού υγείας ότι ο ίδιος ¨τα παίρνει από τα γενόσημα¨ εξαπολύουν οι γιατροί μετά τις κατηγορίες του Άδωνι Γεωργιάδη ότι όσοι συνταγογραφούν εμπορική ονομασία φαρμάκου «τα παίρνουν».

“Αν πάω σε ένα γιατρό και επιμένει να πάρω φάρμακο με εμπορική ονομασία θα πω ότι αυτός ‘τα παίρνει’» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης

Λάδι στη φωτιά έριξε ο υπουργός Υγείας ο οποίος σε μια προσπάθεια να αυξηθεί το ποσοστό γενοσήμων στην Ελλάδα και να ικανοποιηθεί η τρόικα δε δίστασε να δηλώσει ότι όποιος γράφει εμπορική ονομασία φαρμάκου τα παίρνει.

“Αν πάω σε ένα γιατρό και επιμένει να πάρω φάρμακο με εμπορική ονομασία θα πω ότι αυτός ‘τα παίρνει’» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Δήλωση που ουσιαστικά καθιστα όλους τους γιατρούς διεφθαρμένους καθώς σχεδόν το σύνολο του ιατρικού κόσμου συνταγογραφεί με εμπορική ονομασία.

Ευθείες βολές κατά του υπουργού υγείας ότι ο ίδιος ¨τα παίρνει από τα γενόσημα¨ εξαπολύουν οι γιατροί μετά τις κατηγορίες του Άδωνι Γεωργιάδη ότι όσοι συνταγογραφούν εμπορική ονομασία φαρμάκου «τα παίρνουν»

Η δήλωση αυτή … έβγαλε από τα ρούχα τους τους γιατρούς με αποτέλεσμα και αυτοί να εξακοντίσουν κατηγορίες εναντίον του υπουργού Υγείας με αφορμή τη μανία με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης προωθεί τα γενόσημα.

Περισσότερα στο Iatropedia.gr

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version