Σάββατο, 23 Νοε.
11oC Αθήνα

Με ποιο λάδι είναι καλύτερες οι τηγανητές πατάτες

Με ποιο λάδι είναι καλύτερες οι τηγανητές πατάτες

Στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως όταν κάνετε τηγανητές πατάτες, το ελαιόλαδο αλλοιώνεται σημαντικά περισσότερο από τα φυτικά έλαια.

Αυτό κάνει την επιλογή λαδιού για τις τηγανητές πατάτες λίγο πιο δύσκολη. Tο ελαιόλαδο στο τηγάνισμα δεν προσφέρει τον ίδιο έλεγχο θερμοκρασίας που παρέχουν τα φυτικά έλαια.

Η τελική επιλογή τελικά εξαρτάται από το πώς θέλετε να τηγανίσετε τις πατάτες και τι σας ενδιαφέρει περισσότερο σε θέματα διατροφικής αξίας και γεύσης.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr με ποιο λάδι γίνονται πιο νόστιμες οι τηγανητές πατάτες

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις