Υγεία

Τσικνοπέμπτη: Ο σοβαρός κίνδυνος από τα πολλά λιπαρά στην διατροφή

Την τελευταία δεκαετία, διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι η παχυσαρκία και η κατανάλωση φαγητών με πολλά λιπαρά και πολλές θερμίδες είναι παράγοντες κινδύνου για διάφορες μορφές καρκίνου.

Τώρα, μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι η διατροφή με υψηλά λιπαρά καθιστά τα κύτταρα της εσωτερικής επιφάνειας (επιθήλιου) του εντέρου πιο επιρρεπή στο να γίνουν καρκινικά.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Υγεία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου: 350 νέα περιστατικά κάθε χρόνο στην Ελλάδα
Παρά την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, τα 2/3 των παιδιών που επιβιώνουν από τον καρκίνο συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρές μακροπρόθεσμες παρενέργειες λόγω των επιθετικών θεραπειών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου