Site icon NewsIT
22:11 | 03.03.16

Τσικνοπέμπτη: Ο σοβαρός κίνδυνος από τα πολλά λιπαρά στην διατροφή

Τσικνοπέμπτη: Ο σοβαρός κίνδυνος από τα πολλά λιπαρά στην διατροφή
Newsit Newsroom

Την τελευταία δεκαετία, διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι η παχυσαρκία και η κατανάλωση φαγητών με πολλά λιπαρά και πολλές θερμίδες είναι παράγοντες κινδύνου για διάφορες μορφές καρκίνου.

Τώρα, μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι η διατροφή με υψηλά λιπαρά καθιστά τα κύτταρα της εσωτερικής επιφάνειας (επιθήλιου) του εντέρου πιο επιρρεπή στο να γίνουν καρκινικά.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version