Αλλά μαζί με την απόλαυση της γεύσης αυτής, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την υγεία μας. Η αυξημένη κατανάλωση κρεατικών και λοιπών “αμαρτωλών” συνοδευτικών την Τσικνοπέμπτη είναι μοιραίο να αυξήσει την χοληστερίνη στο αίμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.
Τσικνοπέμπτη: Πώς θα ρίξετε την χοληστερίνη μετά την κρεοφαγία
Η Τσικνοπέμπτη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες γιορτές στην Ελλάδα, αφού είναι γνωστό, ότι όλοι οι Έλληνες λατρεύουμε το κρέας που ψήνετε στα κάρβουνα.
Πότε πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό γυναικολόγο γονιμότητας και τι πρέπει να γνωρίζετε
Ο καύσωνας αυξάνει την επιθετικότητα, την ενδοοικογενειακή βία και τις τάσεις αυτοκτονίας – Αποκαλυπτική μελέτη
Συναγερμός του ECDC για ασθένεια που μετέφεραν τουρίστες από την Κούβα στην Ευρώπη
Φόβους για ελλείψεις φαρμάκων τον Αύγουστο εκφράζουν οι φαρμακοποιοί
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις