Αθλητικά

Πάρτο…βάλτο

Ο Μήτρογλου εκτός από το να σκοράρει μοιράζει και ασίστ. Αυτό έκανε και στην Ξάνθη και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη. Δείτε το βίντεο.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν με νίκες, με αγχωτικό όμως τρόπο αφού δυσκολεύτηκαν αρκετά στην ακριτική πόλη από την Ξάνθη.

 
Ο αγώνας κρίθηκε στο 31ο λεπτό όταν ο Κώστας Μήτρογλου μετά ωραία ατομική προσπάθεια σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λεονάρντο και ο Βραζιλίανος έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα του Γκσπούρνινγκ.
 
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση όμως ο Πόι έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 84ο λεπτό όταν πλάσαρε άουτ απέναντι από τον Νικοπολίδη.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Skoda Ξάνθη (Γιάννης Μαντζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Σαΐφι (58′ Μαρτσέλο), Στρμπα (79′ Λουτσιάνο), Κιντάνα, Πόι, Σταθάκης, Φαμπιανέσι (58′ Φαμπιανέσι).

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ (79′ Πάντος), Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (90+2 Κατσικογιάννης), Λεονάρντο (67′ Ντομί), Μαρέσκα.

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS