Ελλάδα

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη! Τα κλάματα των γειτόνων της και η σκληρή αλήθεια

- Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην Κυψέλη
- Έπασχε από νευρική ανορεξία για πολλά χρόνια και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας
- Τι λένε γείτονες και φίλοι της στο NewsIt.gr

Νεκρή βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της η Νανά Καραγιάννη, η οποία έδινε για πολλά χρόνια “μάχη” με τη νευρική ανορεξία και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 38χρονη βρήκε νεκρή ο πατέρας της, ο οποίος την έπαιρνε τηλέφωνο και εκείνη δεν απαντούσε. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια του θανάτου της, που -κατά πάσα πιθανότητα- ήταν παθολογικά.

Όπως λένε γείτονές της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν φανερά καταβεβλημένη το τελευταίο διάστημα, είχε απομονωθεί και ήταν παρατημένη από γνωστούς και φίλους.

Μέχρι πριν από ένα χρόνο, η Νανά Καραγιάννη δεχόταν επισκέψεις από πολλούς φίλους και έδειχνε να ξεπερνά τα σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε γίνει σκιά του εαυτού της, όπως λένε κάτοικοι περιοχής και άνθρωποι που την γνώριζαν προσωπικά, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι έφυγε από τη ζωή, παρά μόνο όταν είδαν την νεκροφόρα έξω από την πολυκατοικία.

Δείτε τι δήλωσαν γείτονές της στο NewsIt.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάποιοι εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανθρώπων» λέει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα για τα Τέμπη
«Ο εφέτης ειδικός ανακριτής εγκαλείται καθημερινά και στοχοποιείται, όμως, καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια» επισήμανε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε ομιλία της στο Φόρουμ των Δελφών
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Ο Γιώργος Λάνθιμος στην αντεπίθεση μετά το «όχι» για γυρίσματα στην Ακρόπολη – «Βλάβη στην επαγγελματική μου υπόσταση»
«Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για την αναζήτηση αποζημίωσης λόγω δυσφήμισης και ζημίας στη φήμη των Εντολέων μας» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η «μούσα» του, Έμα Στόουν