Ελλάδα

Στην…πυρά ο νόμος για την αξιολόγηση στο Δημόσιο – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Τις 35.000 υπογραφές που συγκέντρωσε ενάντια στην αξιολόγηση στο Δημόσιο παρέδωσε η ΠΟΕ ΟΤΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων δεν προχώρησε στην έκδοση της απόφασης για τον επιμερισμό των ποσοστών. Κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διαδηλωτές έκαψαν αντίγραφο του νόμου.

Η διαμαρτυρία έγινε ενάντια στον νόμο 4250/2014 για την αξιολόγηση στο Δημόσιο αντίγραφο του οποίου εκαναν παρανάλωμα του πυρός οι εργαζόμενοι.

Για “ανθρωποφαγία” στο Δημόσιο κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι

Οπως καταγγέλουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση “η προσχηματική αξιολόγηση που επιχειρεί να εφαρμόσει με κάθε τρόπο και μέσο η κυβέρνηση έχει μοναδικό στόχο να δημιουργήσει μόνιμες δεξαμενές διαθέσιμων και υποψήφιων για απόλυση εργαζομένων στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, διαλύοντας τις Δημόσιες Υπηρεσίες” ενώ κάνουν λόγο και για “ανθρωποφαγία” στη δημόσια διοίκηση.

Προβληματισμό στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκαλεί το γεγονός οτι η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων δεν προχώρησε στην έκδοση της απόφασης για τον επιμερισμό των ποσοστών της συγκριτικής αξιολόγησης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης: Η αξιολόγηση δεν συνδέεται με απολύσεις ή μειώσεις μισθών

Στα κάγκελα η ΠΟΕ ΟΤΑ για την αξιολόγηση

Μόνιμη η κινητικότητα στο Δημόσιο – Σαρωτικές αλλαγές με αξιολογήσεις και εξετάσεις για όλους

Μισθολογικό μπόνους σε 550.000 δημοσίους υπαλλήλους – Τι προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανησυχία για τους συνεχόμενους σεισμούς στη Σαντορίνη και η σύγκριση με το Αρκαλοχώρι - «Ακολουθία η οποία έχει τα χαρακτηριστικά των προσεισμών»
«Η τελευταία φορά που είδαμε προσεισμούς ήταν επί 4 μήνες πριν το σεισμό στο Αρκαλοχώρι το 2021» λέει στο newsit.gr ο σεισμολόγος
Γεράσιμος Παπαδόπουλος για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Ακολουθία η οποία έχει τα χαρακτηριστικά των προσεισμών»